VAN DEN NOORT FISCALITEITEN B.V.
Nieuwstraat 2
4921CX Made

T 0162 462 247
F 0162 430 307

E info@fiscaliteiten.nu

Nieuws Nieuws Diensten en expertises? Waarom? Kwaliteit Contact
jarenlange ervaring
specialistisch werk
persoonlijk
effectief
 

De fiscale wetgeving is bezaaid met valkuilen. De fiscale regels veranderen bijna met de dag. De boekhouder, noch de accountant, noch de bankmanager zijn in staat deze wijzigingen voor u bij te houden en hebben hands-on ervaring. Dat is geen onwil van deze dienstverleners, maar de veranderingen gaan zo snel dat de ervaren fiscalist ook behoort bij de professionals die u als ondernemer maar beter periodiek kunt raadplegen. Bij ons kunt u terecht voor taxplanning, pensioenopbouw, bedrijfsopvolging, nalatenschapsplanning, estateplanning en second opinion. Wat vooral voor u van belang is dat onze organisatie een onafhankelijk advies kan geven, hetgeen de toegevoegde waarde van het advies verhoogd.

Naast ons advieswerk hebben we ons gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van de interne boekhouding. We hebben het uitgangspunt dat de ondernemer zelf zijn boekhouding verzorgt, dat hij aldus weet heeft van inkomende en uitgaande geldstromen. De ondernemer ziet dan waar hij kan stimuleren of juist moet afremmen. Naar gelang de behoefte kunnen wij helpen bij BTW aangiften en/of de loonaangiften. Het periodiek sluitstuk zijn de jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting die wij voor onze klanten met een kritische instelling verzorgen.

Het fiscale specialisme en onze bijscholing in actualiteiten leidt in de praktijk regelmatig tot grote belastingvoordelen. Waar wacht u nog op!? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte.


Terug naar Home >

______________________________________________________________
 
Algemene voorwaarden | Route | Contact